TEAM MEDLEMMER

DR BARBARA STAWSKA, Ph.D

Teamet vårt ledes av Dr. Barbara Stawska. Hun studerte ved Pomeranian Medical University, ble uteksaminert i 1998, og fem år senere, ved Institutt for protodonti, forsvarte hun sin doktoravhandling med tittelen “… ..”. Hun jobbet på samme avdeling, som utdannet assistent, i 4 år. I mellomtiden, i 2000, grunnla hun Dental Art-klinikken, som hun med suksess har drevet og fortsatte å utvikle til i dag, noe som ga sine pasienter tilgang til de nyeste teknikkene og behandlingsmetodene.

I 2017 ble Dr. Stawska direktør for Study Club Szczecin ITI (International Team for Implantology – en global forening av spesialister innen implantat odontologi, som har som mål å utdanne seg til implantat odontologi og relaterte felt), og et år senere en medisinsk konsulent for Straumann, en produsent av implantatsystemer av høy kvalitet.

Dr Stawskas faglige interesser er først og fremst implantologi og proteser, og det er på disse områdene hun fokuserer på å heve sine kvalifikasjoner ved å delta på kurs og trening. Implantasjonsbehandling er Dental Art Clinics hovedfokus og spesialitet. Dr. Stawskas private lidenskap kjører; hun er en vellykket maratonløper.

 

DR ALEKSANDRA CIEŚLAK–WĘGRZYNOWSKA

En av våre mest erfarne tannleger er Dr. Aleksandra Cieślak – Węgrzynowska. Hun ble tannlege i 1991 etter endt utdanning fra Pomeranian Medical University i Szczecin. Hun fikk senere sin spesialisering innen generell tannbehandling. På Dental Art gjør Dr. Węgrzynowska protesebehandlinger og estetisk tannbehandling, og hjelper pasientene sine med å få vakre, sunne smil. I det daglige arbeidet gjør hun tannbleking, finér og keramiske kroner. Hun kan også hjelpe hvis det kreves forskjellige typer proteser på grunn av tanntap. Dr Węgrzynowska arbeider kun med materialer av høyeste kvalitet levert til klinikken vår av velprøvde, pålitelige produsenter.

Hennes ro, medfølelse og empati gjør at selv pasienter som er livredde for tannlegen, finner behandling utholdelig. Hennes omsorg og profesjonalitet gir ikke bare et optimalt sluttresultat, men resulterer også i en smertefri, hyggelig restitusjonsprosess. Når hun ikke er på jobb, liker Dr. Węgrzynowska å bruke fritiden sin aktivt. Hun er interessert i sport, spesielt dykking og ski, men reiser er det hun liker mest.

DR ANIA MATUSZEWSKA  

Dr Anita Matuszewska ble uteksaminert fra Pomeranian Medical University i 2010. Hun er spesialist i kosmetisk tannbehandling. Pasienter som drømmer om et vakkert, sunt smil kommer til henne. Dr Matuszewska gjør også endodonti, dvs. den fryktinduserende rotfyllingsbehandlingen, nødvendig når tannmassen er blitt irreversibelt betent. Dette innebærer fjerning av infisert eller død masse fra tannkammeret og kanalene, mekanisk utvidelse og dekontaminering og forsegling. Siden Dr. Matuszewska er godt klar over stresset og redselen for smerte hos pasienter som er i ferd med å gjennomgå endodonti, har hun en veldig rolig og forståelsesfull tilnærming. På begge områdene som ligger innenfor hennes faglige interesser, forbedrer hun stadig sine kvalifikasjoner ved å delta på spesialistkurs og treningsøkter. På fritiden bruker Dr. Matuszewska tiden sin aktivt; klatring og løping er hennes store lidenskaper. Hun deltar også i andre idretter.

 

DR KINGA DMOCHOWSKA–LISAK

Kinga Dmochowska – Lisak ble uteksaminert i odontologi fra Fakultet for medisin og odontologi ved Pomeranian Medical University i 2012. På Dental Art har hun spesialisert seg på omfattende diagnostikk og behandling av pasienter som lider av sykdommer i tennene og munnhulen. Hun gjør også en rekke estetiske behandlinger som tannbleking, finér og helt keramiske kroner, som imiterer tennens naturlige struktur i høyeste grad. Dr. Lisak er åpen og optimistisk og klarer seg veldig bra med pasientene sine. Hun behandler hver av dem individuelt og med empati, noe som hjelper pasientene sine til å føle seg rolige og trygge på hvert trinn i behandlingsprosessen, og ikke selvfølgelig glemme at pasientens helse er i hennes hender. I likhet med våre andre tannleger forbedrer Dr. Lisak sine faglige kvalifikasjoner ved å delta på profesjonelle kurs og treningsøkter.