Om Dental Art

Velkommen til vår polske tannklinikk, Dental Art.  Klinikken ble etablert i 1999 i Szczecin, og så langt har hjulpet tusenvis av polske og utenlandske pasienter. Klinikken vår ligger i sentrum av Szczecin – i samme kompleks som Radisson SAS.

For å gi deg et vakkert og sunt smil, har vi skapt ***et sted*** hvor vi kun bruker moderne teknikker og materialer. Vi gjør alltid vårt beste for å oppfylle dine forventninger. Våre tannleger og kirurger har tannhelse som lidenskap, for dem er det ikke bare en jobb. De deltar aktivt i internasjonale symposier og utstillinger for stadig å forbedre sine ferdigheter og være i stand til å gi deg den beste behandlingen i en komfortabel og stressfri atmosfære.

Vi har alltid tid til deg vi finner den løsningen som passer best for din hverdag og dine tenner. Om det er akutt så gjør vi alt vi kan for hjelpe deg så fort som mulig. Planlagte besøk skjer etter samtale ved personlig oppmøte eller over telefon og avtalen blir deretter bekreftet av vår resepsjon. Kontoret vårt er åpent også på lørdager.

Når du kommer til oss for behandling garanterer vi at du alltid vil bli tatt imot av fagfolk, utstyrt med den nyeste teknologien og de nyeste verktøyene tilgjengelig. Våre leger er erfarne og respekterte eksperter på sine fagområder

Vi tilbyr en lang rekke behandlinger:

Konservativ tannbehandling – behandling og gjenvinning av hardt vev – endodontisk behandling (rotfylling) – behandling av slimhinne og tannkjøttsykdom – diagnose ved hjelp av pantomografisk røntgen, røntgen og intraoral kamera – estetiske fyllingsmaterialer av høyeste kvalitet.

Kosmetisk tannbehandling – for å forbedre utseendet på munn og tenner, og dermed trivsel for våre pasienter, rekonstruksjon av form og farge på tennene, tannbleking, alle-keramiske skallfasetter, kroner, broer, innlegg og estetiske komposittrestaureringer.

Forebyggende tannbehandling – det vil si å hindre fremvekst av sykdommer i munnhulen, skalerende ultralyd, sandblåsing av tenner, behandlinger med fluorisering, hygienisering, tetting og fjerning av belegg fra tennene.

Protetikk – gjenoppbygging av ødelagt tannstruktur og erstatning av tapte tenner (proteser, innlegg av rot og krone-rot, porselen kroner og broer og all-keramiske innlegg, pålegg, rails avslapning og protese implantater).

Tannkirurgi og implantologi – påfyll av tapte tenner, estetisk periodontal kirurgi og fjerning av ødelagte tenner, reseksjonering og fjerning av cyster.

Om du foretrekker at behandlingen foregår på norsk og ikke engelsk, kan den skje i samråd med vår norsketalende tolk.

Hvis du har spørsmål angående ditt opphold, behandling, flyreise, utgifter eller andre ting, så er kan du kontakte oss via mail på: kontakt@dentalart.no. Du kan også ringe oss på + 47 403 185 88, om du er i norge. Vi tilbyr også hjelp med å bestille overnatting i henhold til dine krav. Det er mange måter du kan reise til Szczecin på, men det enkleste er å fly med Wizzair som tilbyr billetter fra 500NOK.

Mer informasjon om Szczecin og hvilke fritidsaktiviteter som tilbys og forskjellige måter å tilbringe fritiden i løpet av tannbehandling i byen vår finner du her * adresse *
For behandling du får i polen blir refundert kostnaden av HELFO. Alle formaliteter og uklarheter vil bli forklart av våre kolleger når du bestiller.

 

Info om hva og hvordan du gjør for å bestille time:

1.   Ta kontakt med vår kontaktperson.
2.   Vår kontaktperson gir deg en dato og tidspunkt for behandling.
3.  Ved ankomst til klinikken vil du få en gratis medisinsk konsultasjon hvor vi presenterer en behandlingsplan i nærvær av vår norsktalende kollega.
4. Etter behandlingen vil du, innen 1 uke, få en faktura. Den vil inneholde alle de implementerte prosedyrer og priser avhengig av behandlingsplan.
5.  3 uker senere du vil motta resten av dokumentene som vil la deg med HELFO (reise, hotellopphold osv.)