Broer

 Hvis du er på utkikk etter en første rate tannklinikk som gir broer i London, vi er her for å hjelpe. Dental kunst gir broer som passer perfekt til wearers egne tenner og kan monteres på plass med tannimplantater betyr sunn naturlig tennene i munnen ikke påvirkes.

broer Hva er broer?

 En bro er lik en delvis gebiss, men permanent fast. I stedet for et komplett sett med erstatning tenner består en bro vanligvis av noen tenner bare. Thebridge er knyttet til tennene hver side av gapet i tennene så opprette en permanent erstatter.

Ofte er tennene støtte broen kronet for å sikre at de er sterke nok til å støtte den nye strukturen. Broer kan også festes til tennene avhengig av situasjonen.

 Har broer skal knyttes til gjeldende tennene?

 Mens dette er den tradisjonelle metoden, anbefaler stadig mange tannleger at de er festet ved hjelp av tannimplantater. Ikke bare gjør dette holder broen sikkert på plass, men det unngår å måtte jobbe på ellers friske tenner for å feste dem.

Denne metoden sikrer at de naturlige tennene forblir urørt.

 Hva er de laget av?

 Som kroner, er erstatning tennene på en bro vanligvis laget av porselen som er en sterk tann som materiale. De kan imidlertid være laget av andre materialer som gull hvis ønskelig.

broer polen

 Hvilke fordeler har en bro?

En bro er sikkert fast så du vil ikke kunne spise med mer selvtillit og forbedre ditt smil. Å ha en bro vil hjelpe opprettholde den naturlige formen på ansiktet ditt. Hvis tennene mangler, er det ingenting for kinnene trykke mot som forårsaker “nedsenket” utseende. Gjenværende tennene vil også forhindre bevege seg ut av stilling som kan skje hvis det ikke er noen tilstøtende tenner å forhindre dette. Selvfølgelig gjør spise en hyggeligere opplevelse også.

 Hva skjer når en bro er montert?

Etter en konsultasjon med tannlegen er to besøkene vanligvis nødvendig. Først å forberede tennene og ta inntrykk og den andre til å passe broen. Du må besøke en tekniker for å sikre at fargen er tilordnet riktig. Videoen til høyre illustrerer hvordan en selvklebende bro hvis montert.

 Hvor lenge vil en bro vare?

 Mye avhenger av enkelt som hvor lenge en dental bridge vil vare. Gir at god omsorg tas av dem og en god oral helse regimet er fulgt, en bro skal vare i minst fem år og mange rapportere dem varig mellom ti og femten år.

 Hvordan ser jeg dem?

 Når broen er tilpasset, er det viktig å holde opp en god oral helse regimet av regelmessig børsting og tanntråd. Din hygienist og tannlegen vil anbefaler den beste måten å gjøre dette med en bro. Gjør dette, skal du kunne forlenge levetiden på broen.